Dronningeavl med Nicot

Dronningeavl er nok ikke noget af det første du kaster dig over.  Men hvis du som jeg får lyst mener jeg at dette er de mest udførlige og brugbare videoer der beskriver Nicot systemet, der tager meget af det vanskelige arbejde ud af dronningeavl – eller dronningeproduktion – som vi nok rettere bør kalde det når der ikke er tale om planlagt og systematisk fremavl ud fra en stor genmasse.

Med Nicot kan du producere et antal dronningeceller “on demand”, og dermed få hold i mange dronninger på kort tid. Det kan være en ide hvis du fx har været uheldig med dine dronninger og ønsker et antal nye. Dem kan du så lave ud fra din bedste dronning eller en ny befrugtet dronning. Hvis du ikke skal bruge dem med det samme kan du lade dem gå i aflæggere eller i parringsstader til du skal bruge dem.

Jeg vil selv i sommer lave en runde af denne type dronninger og vil supplere med mine erfaringer og hører i mellemtiden gerne om andres erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *